Bijles wiskunde

Bijles wiskunde en rekenvaardigheid door K.J. Hellinga
Voor leerlingen van VMBO, MAVO, HAVO, VWO en PABO

Tijdens mijn loopbaan in de ICT heb ik, naast andere activiteiten, les gegeven. Ook heb ik eind jaren negentig met heel veel plezier bijles wiskunde gegeven. Tegenwoordig geef ik weer bijles wiskunde.
Wat betreft het vak wiskunde ben ik persoonlijk in het bijzonder geïnteresseerd in een specifiek onderdeel: de topologie. Hierover kan je lezen in mijn weblog: www.mijnluchtkastelen.nl.

Waar?
De lessen worden gegeven in het Oude Noorden van Rotterdam. Vlakbij de Zaagmolenstraat. Vanaf Centraal Station is het vijftien minuten lopen. Ook te bereiken met tramlijn 4 (halte Noordsingel) of tramlijn 8 (halte Zwaanshals) en buslijn 38 (halte Zaagmolenbrug), buslijn 170 (halte Zwartjanstraat) en buslijn 173 (halte Zwartjanstraat).

Aanmelden
Wanneer je belangstelling hebt om bij mij bijlessen te volgen dan meld je je per e-mail (kjhellinga [at] gmail.com) of telefonisch (010-4672946) aan voor een intakegesprek. We bekijken dan samen wat je kunt en waar je problemen mee hebt. We stellen vervolgens een lesprogramma samen. Als het over en weer klikt dan maken we een afspraak voor de bijles.

Meer informatie?
Download hier een pdf-document met uitgebreide informatie over lessen, spelregels en tarieven!

N.B.
Vanaf 1 juli tot 1 december geldt voor alle prijzen 5% korting.